Timo

soini

Hyvä Timo. Oletan, että et pane pahaksesi, kun näin kirjoitan sinulle etunimelläsi. Oletan, että tuttavallinen lähestymistapa ei loukkaa sinua. Olet ollut meille suomalaisille aina Timo tai Soini. Johdat yhtä maamme suurinta puoluetta ja olet tehnyt siitä ilmiön. En voi kuin ihailla saavutuksiasi puolueen johdossa, mutta en ole juuri mistään samaa mieltä sinun ja puolueesi kanssa.

En myöskään kunnioita sinua ja puoluettasi sen luikertelun takia, jolla yritätte välttää vastuunottoa puolueenne sisällä olevien vihamielisten ääriainesten sanomisista ja tekemisistä. Ja kyllä. Sinun puolueessasi on Suomelle haitallisia ajatuksia levittäviä rasisteja. Puolueessasi on äärioikeistolainen siipi, joka edustaa kaikkea sitä, mikä ei kuulu suomalaisuuteen. Tämän johdosta pidän suoranaisena loukkauksena, että puolueesi nimi viittaa suomalaisuuteen.

Olen huolestuneena seurannut kuinka puolueesi viljelee vastakkainasettelua. Olli Immosen viimeisin avautuminen Facebookissa voidaan luokitella jopa sisällissodan lietsomiseksi. Sitäkö sinä Timo puolueellasi olet ajamassa? Oikeasti. Nyt sinun pitäisi vakavoitua ja lopettaa niiden mauttomien letkautuksiesi laukominen. Soinismien aika on ohi ja sinun tulisi astua esiin kertomaan mikä on puolueesi agenda.

Mutta valitettavasti sitä sinä et tule tekemään. Mitä luultavammin tulet taas vetoamaan ”yksityisjatteluun” ja yrität kääntää asiat toisenlaisiksi kuin ne ovat. Puolueesi on näköisesi. Valitettavasti sinä ja puolueesi olette demokratian irvikuvia. Ulkoministerinä sinä edustat Suomea ja suomalaisia. Sinun tulee vastata ulkomaalaisille kollegoillesi siitä, mitä täällä puhutaan ja tehdään. Onko sinusta oikeasti siihen?

Valitsit ulkoministerin salkun, koska sanoit ulkopolitiikan olevan sinun intohimosi. Mutta kyllähän me kaikki tiedämme, että paskaa puhuit. Et halunnut ottaa valtionvarainministerin salkkua, koska tiesit siinä pestissä joutuvasi tekemään hyvin kipeitä ratkaisuja. Annoit tuon homman kokoomukselle suosiolla. Olit taas kerran rintamakarkuri. Luikertelet vastuusta kerta toisen jälkeen. Olet teflonia, johon mikään ei jää kiinni.

Olet joskus laukonut seuraavasti: Missä EU, siellä ongelma. Puolueestasi voidaan taas mainita: Missä persu, siellä skandaali. Puolueesi historia on yhtä katastrofia katastrofin perään. Mutta se ei näytä äänestäjiänne haittaavan. Tärkeintä näyttää olevan, että otsikoissa pysytään. Populismisi on edesvastuutonta. Puolueohjelmanne te laaditte päästäksenne otsikoihin. Postmodernilta tekotaiteelta halusitte ottaa avustukset pois vaikka varsin hyvin tiesitte, että kyseessä on täysin mitätön summa. Ja vaalien jälkeen myönsitte kyseisen kohdan olleen vitsi. Saahan sitä huumoria viljellä, mutta onko puolueohjelma sellainen paikka? Todellinen syy tuohon ”tsoukkiin” taisikin olla vastakkainasettelun kärjistäminen eliitin ja perusäänestäjienne välillä. Kun persut pääsevät valtaan, niin eliitti saa tuntea sen nahoissaan. Jätitte kuitenkin kertomatta sen, että mitään eliittiä ei ole olemassakaan.

Paranoidisen politiikkanne paras vihollinen on abstrakti ja epämääräinen kohde. Sellainen on esimerkiksi paljon vihaamanne monikulttuurisuus. Te näette suvaitsevaistoa ja punavihreitä kuplia, joiden kimppuun voidaan usuttaa äänestäjiänne sen vastustamisen nimissä. Kun kansa on jaettu keinotekoisesti kahtia, niin teidän asemanne vain voimistuu. Olette onnistuneet tässä vainoharhaisen evankeliumin levittämisessä ilmiömäisen hyvin. Olette onnistuneet tässä niin hyvin, että kohta maatamme ei luetella enää länsimaiden joukkoon. Olemme palaamassa kylmän sodan aikaiseen maineeseen eräänlaisena kummajaisena idän ja lännen välissä.

Ja tässä pääsemmekin sinun ja puolueesi päämäärään. Te haluatte irottaa Suomen länsimaiden joukosta periferiseksi kummajaiseksi. Vain tuollaisessa syrjäisessä maassa voi teidän kaltainen puolue saada todellista valtaa. Osana länsimaita se ei onnistuisi. Sinä Timo olet toteuttamassa unelmaasi. Se kuitenkin merkitsee sitä, että minä menetän kotimaani. Sinun Suomesi ei ole se maa, jossa minä haluan elää. Sinun kansasi ei ole se kansa, johon tunnen kuuluvani.

Toivon hartaasti, että olen sinun suhteen väärässä. Sinulla Timo on nyt hetki astua esiin ja tuoda julki se, mitä sinä ja puolueesi todella ajattelette. Sinulla on valta muuttaa suuntaa. Mutta vaikenemalla tai sutkauttelemalla jotain täysin merkityksetöntä sinä vahvistat suurimman pelkoni. Ja se on, että maamme hallituksessa toimii natsipuolue. Timo, sinun siirtosi.

19 vastausta artikkeliin “Timo

 1. Mietityttää hieman erään rasistiperussuomalaisen (Ei TS) julkaisema uusi suomalainen rotuoppi FB:ssä taannoin ja käsite ”sisuihminen”. Tässä on jokaisen luettavaksi joitain havaintojani.
  Suomalaisen ”sisuihmisen” tulisi täyttää ilmeisesti siis seuraavat piirteet (Rodullinen ihanne)
  Sisuihmisen sopivuus Suomen vaativiin oloihin (1-5 prinsiippiä):

  1. Vartalomalli: Lihava elää pitempään kylmässä pitempään, koska hän ei saa niin helposti vaarallista hypotermiaa, jonka vartaloltaan hoikat saavat puolestaan helpommin. Tästä voisi laatia ala-prinsiipin: Vain vahvat elävät. Evoluutiokin sen todistaa. Lihavuus voidaan todentaa rasvaprosentin avulla, hyvän sisuihmisen rasvaprosentin tulee olla tasoa 25-40 % Hyvä tapa mitata rasvaprosentti on ns. ihopoimumittaus, joka suoritetaan pihdeillä, joilla mitataan ihopoimun paksuus neljästä kohdasta. Mittaus on mahdollista toimistolla.

  2. Laiskuus: Lienee tieteellisesti todistettu, että ne, joilla on varaa ottaa hieman rennommin elävät myös pitempään. Tämä merkitsee tavallaan käänteisesti, että jos olet laiska, olet myös aivan evoluution kärkikastia. Ihminenhän on tästä hyvä lajiesimerkki, hallitsemalla muuta elimistöä maapallolla on ihmisen elämä mukavaa. Tästä on esimerkkejä: Kanat, lehmät, siat ja pussilohet tykkäävät ihmisistä, kun saavat heiltä ruumiinsa vastapainoksi ensin ruokaa, ravintoa ja lämpöä. Myös ihmisen seura on niille tärkeätä, vaikka tämä usein jää huomiotta. Monissa uusissa tutkimuksissa on todettu sosiaalisen kanssakäynnin pidentävän ihmisen ikään siis sama pätenee näille eläimillekin. Oletko laiska, ota yhteys toimistolle ja vastaa kyselyyn, niin saat selville todellisen tasosi.

  3. Alkoholigeenit: Pohjoisen raaka ilmasto ja vähäinen auringonvalo on kehittänyt sisuihmisen elimistöä huimalla tavalla: Alkoholi on ihmiselle hyväksi (se estää mm. veren suoranaisen jäätymisen kovissa pakkasoloissa). Hyvä sisuihminen on geneettisesti alkoholista pitävä eli hakeutuu ikään kuin automaattisesti lähelle etanolia aina kun tämä on mahdollista. Itse asiassa tähän riittää yksikin etanolimolekyyli, jonka paikan tarkkavainuinen sisuihminen työstää alintajuntaisesti. Lähelle päästyään sisuihminen on vahvoilla ja silloin hän, opittujen ja perittyjen taitojensa sekä erilaisten selviytymis-strategioidensa avulla, on vahvassa dominanssissa muun kilpailun suhteen. Sisuihminen osaakin hakeutua maaston vaaroista ja kilipailutilanteesta huolimatta hyvään molekyylipositioon aina voittajana. Tämäkin on osoitus evoluution merkityksestä. Ota yhteys toimistoon, jäsenille DNA-tutkimus erikoishinnalla,

  4. Hitaampi päätöksentekotyyli: Uusimmat tutkimukset osoittavat, että liian nopeat päätökset ovat usein huonoja. Sisuihmisille on tyypillistä hyvänlainen hitaus. Koulussa sisuihmiset ovat olleet usein menestykseltään vaatimattomia, mikä johtuu mm. opetusjärjestelmien vääristä metodeista. Koulutodistuksen ja opiskelun merkitys onkin liioiteltua ja suorastaan väärää. Itse asiassa kaikkea vanhan sukupolven koulumenestystä tulisi alkaa tulkita jo vihdoin uudella tavalla. Tästä onkin jo laadittu erillinen uusi mittaristo, jonka saa toimistolta.

  5. Kasvojen piirteet: Sisuihmiset ovat omalla tavallaan erikoisen kauniita. Esimerkiksi vaikkapa leveää nenää ja kaksoisleukaa ei ole aiemmin pidetty kovinkaan kauniina, mutta ajat muuttuvat. Maailmakin on yhä enemmän alkanut ymmärtää tätä erikoista kauneutta, mikä on alkanut näkyä sisuihmisten kasvaneena mediaexposurena. Koskaan ei voi olla liian kaunis tai liian kiinnostava. Toimistolla on useita käsikirjoja, joita saa kotilainaan.

  Johtavat sisuihmiset toimivat nykyään useiden elämäntapalehtien kansikuvamalleina. Tämä johtaa, kiitos sisuihmisten lisääntyneen suosion, heidän vahvaan asemaan suomalaisessa eliitissä ja johtavissa päätöksenteko- ja valta-asemissa. Tässäpä taas esimerkki ja osoitus evoluution toimivuudesta, asiassa pitää vain olla riittävän pitkä tarkasteluaikajana. Se onkin vaikeinta, koska itseään ihminen on huono näkemään ja arvioimaan ulkopuolelta. Kysymyksen voisi asettaa: Haluatko sinä olla menestyjä, olet siis varmaankin myös sisuihminen? Selvitä toimistolta mahdollisuutesi. Kysy myös avoimia paikkoja samalla.

  Tiivistys: Oletko ei-laiha, laiska, oikeilla alkoholigeeneillä varusteltu, hyvänlaatuiseti hidas, jolla on tietynlaiset kasvon- ja ruuminpiirteet? Haluatko pärjätä elämässä?
  Tule toimistolle niin saat selvyyden.
  —-
  Saa kopioida vapaasti.

  Tykkää

 2. Menetät kuule kotimaasi juuri omien ajattelujen takia. Suomi alkaa olemaan mennyttä, mutta silti sinä ja muut kukkikset sitä ette valitettavasti ymmärrä. En ymmärrä yhtään miten te voitte olla sokeita kaiken tämän keskellä ja luulette että tämä EU:n rajat auki systeemi toimii. Velkaa tulee, rahaa jaellaan, työpaikat vähenee ja väkeä otetaan tänne vain lisää. Miten tämä yhtälö niinku sun mielestä toimii?

  Jos valehtelijaa tuolta ministereistä etsit ja huutelet, niin käännyppäs sitten Dtubbin suuntaan.

  Tykkää

 3. Rasismi ja realismi on kaksi eri asiaa. Tietyistä taustoista ja kansoista tulevat henkilöt eivät kunnioita Suomea ja sen lakeja. Tämä korostuu nimenomaan tietyissä islamilais taustaisissa maahanmuuttajaryhmissä. Tämä olisi kyllä reilua sanoa myös ääneen.

  Tykkää

  1. Ketkähän muut tuota paskaa islamilaisten haluttomuudesta lässyttävät kuin nämä kaikkea vierasta pelkäävät tollopersut. En minä ole sellaista näissä muslimeissa huomannut vaikka aika tarkkaan seuraan tiedotusvälineitä. Lopettakaa valehtelu ja runkkaaminen niin näette enemmän elämää.

   Tykkää

  2. Kumma miten sinäkin olet kiinnostunut pelkästään siitä, miten kuvittelet ”tietyn kansan” noudatavan milloin mitäkin lakia, etkä lainkaan välitä siitä kuinka Immonen levittää vihaa muita ihmisiä kohtaan. Luulisi senkin olevan väärin?

   Tykkää

  3. Suomalaiset ei onneksi tee rikoksia, huijaa kelaa, loisi nurkisssa, käytä huumeita yms. Kaiken tämän tekee ainoastaan ulkomailta tulleet? Nyt se pää pois perseestä.

   Tykkää

   1. Eiköhän meille riittä nämä omat kriminaalit, pitää vielä hyväksyä ryöstäjät, raiskaajat sun muut hulikaanit, jotka ovat päässet tänne helpolle elämälle

    Tykkää

  4. ”…henkilöt eivät kunnioita Suomea ja sen lakeja.” Eli, kuten Lestadialaiset ja Jehovat? Vai onko salittu että ”annetaan anteeksi” kun samaan Kirkoon kuuleva Suomalainen hyväksikäyttää lapsen?

   Tykkää

 4. maahanmuuttajien rikollisuus on ollut kasvussa joka vuosi, muslimit ei sopeudu mihinkään länsivaltioon, hyysärit ei näe missä mennään

  Tykkää

 5. Mielipiteiden kirjo on suuri ja siihen on oikeus demokratiassa. Valitettavasti sinisisilmäisyys on silmiin pistävää, on täysysin realimaailmasta poikkeavia kantoja. Ei haluta myöntää edes tosiasioita, vaan ummistetaan silmät ja korvat niiltä.

  Tykkää

 6. Perussuomalaisia johtaa todellisuudessa Soinin puheet ja sutkaukset kirjoittava työmies Putkonen. Hänet on tuomittu raastuvanoikeudessa raiskauksesta. Yhdessä vaiheessa persujen eduskuntaryhmässä oli enemmän rikoksesta tuomittuja per capita, kuin koko Suomen somaliväestössä.

  Tykkää

  1. älä nyt sekoile, somaleistahan on töissä noin 13% ja ovat rikostilastossa kärkipäässä olleet jo vuosikausia. Putkonen taas oli demareissa siihen aikaan kun sai rikossyytteen ja tuomion.

   Tykkää

 7. Päivitysilmoitus: Hullu(jen) vuosi | SchizoBlog

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.