4 vastausta artikkeliin “Keep Reachin' Up

 1. Ms Willis oli muuten aika hyvä livenäkin!! Kaikkia pitäisi harmittaa suunnattomasti jotka eivät olleet etuoikeutetusti The Fugees:in keikalla.. ;D

  Tykkää

 2. Ainakin se vanhempi, househtava(housahtava?)Nicole Willis oln minusta ihan hirveää pekonia, vaikka niitä vinskuja onkin tuolla hyllyssä pino. Mutta tämä menee nyt tsekkaukseen ihan suosituksestanne.

  Hitto, kun harmittaa nuo blogimiitit, koskaan ei voi tietää, onko joku poliisi tai mikä, anonymiteetti on jotenkuten säilytettävä, mutta hengessä olen aina mukana, ihan vihreänä! Hienoa, että organiseeraat tällaisia, joista me rannallaruikuttajat voimme sitten lukea vain…
  -minh-

  Tykkää

 3. Nicole oli Fugees-keikalla ok, mutta muuten bändi oli aika… hmmm… espoolainen koulubändi harjoituskeikalla. Naisvokalisti teki onneksi keikasta ihan siedettävän. ADHD-spiikkeripoika oli jostain toisesta ulottuvuudesta tai nauttinut muutakin kuin kansalaisluottamusta. Levy lienee silti ihan tsekkaamisen arvoinen.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.