MTV – Mikä v**un Music Television?

Avauduin jo aikaisemmin suomenkielisen MTV:n lanseeraamisesta, mutta englanninkielen mukana kanavalta näyttää kadonneen myös musiikki. Missä on se hyvänä äänimattona taustalla jumputtava MTV:n musiikkivirta? En minä halua katsoa mitään Jessica Simpsonin hammaslääkärissä käyntiä ja muuta reality-skeidaa, jota kanavalta näyttää pukkaavan jatkuvalla syötöllä. Huomasin juuri, että Nelonen ja YLE lähettävät enemmän ennen MTV:lle kuuluvaa ohjelmaa – musiikkivideoita.

Kuka muuten muistaa vanhan kunnon MTV:n (siis se joskus 80-luvulla ollut MTV) tv-visan Remote Control? Ehkäpä siitä voisi ottaa mallia, jos sitä omaa televisiotuotantoa halutaan tehdä … Preferoin silti musiikkivideoita.

4 vastausta artikkeliin “MTV – Mikä v**un Music Television?

  1. Mosaiikkitelevisio haluaa vissiin profiloitua: epiikkaa silppuaivoille. Hö. Roskaa.

    Ja musavideoita enempi! Just kun niistä on pikku hiljaa opittu tekemään hyviä, Suomessakin.

    Tykkää

  2. Bloggaajien pikkujouluissa

    Kun kaikki muut ovat varaan liian viileitä mainitakseen blogeissaan, että presidenttiehdokas Sauli Niinistökin oli bloggaajien pikkujouluissa, niin minäpä mainitsen. Niinistö nautti oluensa bloggaajaremmin vieruspöydässä, muttei herennyt sloittee

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.