Miten mokata maine … taas

Hartwall meni sitten munaamaan koko Pepsi-kamppiksensa. Itse en ymmärrä miksi nerokas markkinointikikka mennään pilaamaan täydellisesti toteutuksessa. Jos Hartwall olisi ottanut hieman nuhaa budjetissa, niin ”guerilla marketing” olisi toiminut täydellisesti. Se, että Huuto.netissä myydään kasoittain etiketittömiä Pepsi-pulloja on korvaamatonta julkisuutta. Ja kampanjan tappio ei olisi silti ollut mitään verrattuna muutamaan televisiospottiin.

Mutta jos Hartwallille ei kelpaa nuoret kuluttajat, niin ei sitten. Ainahan sitä kannattaa laittaa rahaa menemään pölyttyneisiin markkinointikanaviin ja -tempauksiin. Miksi sitä lähteä innovoimaan markkinoinnissa? Eihän sellaista tee kuin menestyvät yritykset … ja taas tässä kekseliäisyyden rajoittamisessa on mukana Sony. Sattumaa?

3 vastausta artikkeliin “Miten mokata maine … taas

  1. Mä en jostain syystä saa aikaiseksi järkevää permalinkiä mistään nappulasta. Kellonajan klikkaaminen tekee linkin kaikille joulukuun viesteille miinus sivupalkki.

    Tykkää

  2. Sen kellonajan pitäisi olla permalinkki, mutta toi taitaa olla taas päin mäntyä. Nyt tähän hätään en kykene tarjoamaan nopeaa fiksiä asiaan. Mutta katsotaan sivujen revamppauksen yhteydessä tässä jossain vaiheessa … Sorry.

    Tykkää

  3. Kampanjaa suunnitellessa olisi ehkä voinut ottaa huomioon sen, että joku saattaisi oikeasti kiinnostua siitä… Tai sitten ideana oli tosiaankin vain suuri huomio, ei niinkään kuluttajien kosiskelu.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.