Superpallo

Lapsena kaikkein siistein asia maailmassa oli superpallo. Sen heittäminen asfalttipihalla talon seinään ja kimpoaminen toiseen seinään ja takaisin oli suurta viihdettä, joka ei koskaan kyllästyttänyt. Lähiöön muuttaminen teki tästäkin huvista turhaa, koska pihat olivat siellä hiekkaa. Muutenkin pihat olivat avonaisia ja liian paljon tilaa täynnä.

Nyt Sonyn mainos näyttää sen, minkä olisin lapsena halunnut kokea paikan päällä. Mainostaakseen uutta Bravia televisiota mainoksen tekijät päästivät San Franciscon kaduille 250 000 superpalloa pomppimaan. Mahtavaa!! Joillakin on millä törsätä. Kyseessä ei pitäisi olla tietokone-animaatio, mutta eihän sitä koskaan tiedä.

Sony BRAVIA – The Advert

Valitettavasti sivulla on ainoastaan zip-failina tarjottava minuutin mainospätkä. Muut videomateriaalit ovat ”Coming Soon” -tilassa. On tainnut joillakin aikataulut pettää. [via Boing Boing]

superpallomania.jpg

15 vastausta artikkeliin “Superpallo

 1. Coming soon? Kun postasin saman eilen Löytötavaratoimistoon oli tarjolla kyllä High resolution (H.264) versio. Se on nyt sitten näköjään kadonnu. Näin ne tulee ja menee. Internet ei nuku.

  Mutta superpallot rulaa yhä vaan.

  Tykkää

 2. Supparit eivät muuten kestä tiputtamista 9. kerroksen ikkunasta asfaltille. Halkeevat pirulaiset.

  Tykkää

 3. Joo. Joillakin on millä törsätä. Todellakin. Voisko joku Hollywood tuottaja investoida muhunkin jonkun parikymmentä miljoonaa ihan vaan varmuuden vuoksi. Josko vaikka minusta jotain Hollywoodille tärkeää joskus vahingossa tulisi …

  Tykkää

 4. Tähän juttuun liittymättä -katsoin just Kuuliksen kommentit ja juu, ootte te kovia kavereita, nauratti. Käsittääkseni et välitä jauhaa blogien välisistä, mutta minusta tää oli aika hauska episodi.

  Hyvä kun oot takas listalla. Minä en näin teknistä blogia seuraa, mutta ilmeisen moni tästä jotain iloa saa, ja siksi on kiva että SchizoBlog on tyrkyllä malliksi niillekin, jotka lähtee katteleen blogeja Blogilistan kautta. Niinku. Keep on bloggin’ in the free world.

  Tykkää

 5. Pauliina,

  Kiitos. Olet yksi niistä harvoista, joka on tajunnut pointtini. SchizoBlogin sisältöön ei kuulu ruotia blogosfäärin tapahtumia, mutta se ei tarkoita etteikö nuo tapahtumat minua liikuta. Toisilla näyttää olevan vähän vaikeuksia erottaa blogin sisältöä blogia pitävästä henkilöstä. Mutta minkäs sille voi. Tekstin tulkitseminen on vaikea laji.

  Ja vaikka en suuremmin mistään listasijoituksista jaksa välittää, niin lukijoista välitän. Uusi lista on lukijaystävällinen ja se on ainoa syy palata takaisin listoille.

  Tykkää

 6. Sori, Janne, että spoilaan, mutta lienee pakko avata, kun kaikki eivät välttämättä huomaa.

  Että tähänkin viestiin oli piilotettu postmodernia huumoria: mikäpä olisikaan ironisempaa, että juuri Boing Boing linkkaa mainokseen, jossa on 99 000 superpalloa.

  Puran täällä vain lapsuuden traumojani. Minä kun en koskaan ikinä saanut leikkiä superpalloilla, jotten vahingossa tai tahallani olisi rikkonut naapureiden ikkunoita. [meidän lähiössämme pihat olivat kyllä asfalttia]

  Tykkää

 7. Noista blogien välisyyksistä…

  Lueskelin tässä taas juttuideoita prujatakseni Kysyn vaan -arkistoja ja pistin merkille, kuinka Janne ennen vanhaan kommentoi täysin nöyrästi ja ystävällisesti toisten blogeja. Nykyään tuo on valitettavasti jäänyt vähemmälle, mikä osaltaan luo kuvaa ylimielisestä sisäpiirieläimestä.

  Tykkää

 8. PA,

  Annettujen tietojen mukaan suppareita olisi ollut se 250 000, mutta kuka niitä nyt alkaa laskemaan. Alkuperäinen otsikkoni oli ”Superpallo sanoo: ’Boing Boing'”, mutta jätin sen väliin.

  Mitä taas lapsuuden traumoihin tulee, niin aikuisikähän on sitä varten, että traumoja puretaan koko loppuelämä mitä hulluimmilla tavoilla … ja tässäkin oli sitä huumoria (en voi sietää sanaa ”postmoderni” – se on niin 80-lukulainen termi).

  Tykkää

 9. PA,

  Höpö höpö. Jos katsot myös SchizoBlogin arkistoja, niin huomaat minun postailleen ennen huomattavasti aktiivisemmin. Kaikki muuttui kerta heitolla noin vuosi sitten. Ja tähän on syynä merkityksellinen ja haastava työ. Vuorokaudessa on ainoastaan 24 tuntia (edelleen) ja niistäkin aivan liian monta täytyy viettää sängyssä nukkuen.

  Mutta minkäs sille voi, jos jotkut haluavat lukea minun tekemisistäni huomattavasti syvempiä merkityksiä kuin niissä onkaan. Minä en näihin tulkintoihin liity mitenkään. Tulkitsijat sitäkin enemmän … kannattaa siis katsoa peiliin ja kysyä: miksi minä näen tässä kaikessa niin paljon negatiivisuutta?

  Tykkää

 10. Schizo,

  Höpö höpö. ƒlä nyt itse sekoita blogia ja blogaajaa. Huumoriblogajaana minun tulee jo speksin mukaan irviä Skitsolle ja käyttää sanaa postmoderni, vaikka pahaa tekisi sekä etsiä typeriä yhteyksiä [sieltäkin, missä on vain älykkäitä].

  Kommenttini kommentoimattomuudestasi oli sen sijaan ihan vilpitön ja pyrki selittämään sen, miksi minä en aikoinaan blogimaailmaan [blogistan on jotenkin niin 80-lukuinen termi] tutustuessani saanut sinusta negatiivisia viboja, mutta jotkut nykyään saavat.

  Tuopa olisi ollut oiva otsikko [ihan niin kuin ennen vanhaan], vielä kun olisit välimerkittänyt sen seuraavasti:

  ”Superpallo”, sanoo Boing Boing

  Tykkää

 11. No sieltähän se löytyi yhden klikkauksen takaa. Kiitos tiedosta. Vielä kun saisi ton biisin hiljenemään päässäni.

  Tykkää

 12. No sieltähän se löytyi yhden klikkauksen takaa. Kiitos tiedosta. Vielä kun saisi ton biisin hiljenemään päässäni.

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.