Terveisiä Nummi-Pusulasta

Nummi-Pusulassa asuu 5900 asukasta. Luonnon läheisyys yhdistyneenä hyviin kulkuyhteyksiin ovat seikkoja, jotka ovat vetäneet Nummi-Pusulaan runsaasti asukkaita pääkaupunkiseudulta. Yhdet kunnan pääkaupungista muuttaneista asukkaista sattuvat olemaan vanhempiani. Tästä syystä olen vieraillut Nummi-Pusulassa muutamia kertoja vuodessa.

koisjarvendisco.jpg

Tällä kertaa vierailukumppaniksi lähti kesällä hiuslenksujaan asuntooni hukkaillut tunnettu bloggaajatar. Aina yhtä hermostuttavaa viedä tyttöystävä vanhempien luokse näytille. ”Nätin likan olet itselles hankkinut”, oli äitini ensikommentti.

Meinasimme kruunata matkan vierailemassa Ikeassa, mutta jätimme väliin. Vietämme loppuillan yhtenäisissä tuulipuvuissa sauvakävellen Töölönlahtea ympäri … tai sitten emme.

Yksi vastaus artikkeliiin “Terveisiä Nummi-Pusulasta

  1. Heh, tuo kulmaus on ollut lapsesta lähtien tuttu, oli matkan päämääränä ollut sitten isovanhempien tai kaverin mökki 🙂

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.