Nintengirls

Nintendo DS:lle saatava Nintendogs on yksi sairaimmista ja kammotavimmista peliteollisuuden tuotoksista vähän aikaan. Jos Nintengirls julkaistaan ihan oikeasti, niin Nintendo DS:n slogan ”Touch Me!” saa aivan uuden sivumerkityksen. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan. Olisihan jo korkea aika saada uusille kannettaville konsoleille aikuisviihdettä. [via Joystiq]

nintengirls01.jpg

3 vastausta artikkeliin “Nintengirls

  1. eikös tuo jo kerran vahvistettu? voi olla että oli joku muu firma, ku nintendo kuka sen tekee, mutta näin muistelisin.

    Tykkää

  2. C’mon Janne, Nintendogs on ollut Japanin myydyin konsolipeli vuonna 2005 ja kommentillasi leimaat sairaaksi juuri ne miljoonat sen ostaneet nipponilaiset koulutytöt joita haluaisit Nintengirlissä päästä tikulla hipeltämään 🙂

    Lisäksi aikuisviihden on jo tavallaan käsikonsoleissa, poke on yhtälailla Japanissa myydyin leffa-UMD artikkeli PSP:lle.

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.