14 vastausta artikkeliin “On se tyhmä!!

 1. Viisaspa, sai varmasti halvemmalla, mitä sitte jos logo on vähän erilainen.

  Tykkää

 2. Strummer,

  Missä komerossa sä olet asunut viimeiset viikot? Jos ministeri tekee kaikkensa viedäkseen läpi uuden tekijänoikeuslain, niin kyseisen laukun hankkiminen vain osoittaa sen, että ministeri on säätämässä lakia, jota hän itsekään ei kykene noudattamaan.

  Tykkää

 3. No, enpä tuota lakihässäkkää niin seurannut, kun oli niin tylsää whinetystä, mutta eikö musiikkia saa silti warettaa netistä niinkuin haluaa, kunhan ei itse jaa. Ne alkup. levystä tehdyt kopiot eivät ole piraatteja, vaan aitoja kopioita, hehe.

  Tykkää

 4. *hahhahaaaaa*

  Piraattimerkkituotteita EI osteta/vastaanoteta never ever. Jos ei ole varaa aitoon, ollaan ilman.

  Tykkää

 5. Muikean hymyn jälkeen jäin miettimään, että eikö tässä kuitenkin ole kysymys vilpittömästä virheestä, eli rakas ministerimme ei tietentahtoen ostanut piraattituotetta. Tällöin asiaa ei voida suoranaisesti rinnastaa rikolliseen toimintaan.

  Osui kuitenkin aika pahasti omaan nilkkaan. Myönnettäköön.

  Tykkää

 6. l_k,

  Niinpä. Laki ei siis ole sama kaikille. Ei varsinkaan kansanedustajille ja kansalle. Eliitti prskuttaa kuin siat sikolätissä, mutta kansan tulee elää lain mukaan tiukasti.

  Tykkää

 7. Niin, ja osoittaa myös sen, ettei ministeri itsekään tiedä millaista asiaa meni ajamaan. Mutta jääräpäisyyttään ei halunnut ottaa asiaa syvempään käsittelyyn. No, tiedän ainakin sen, mitä puolueita en äänestä.

  Tykkää

 8. Jaksaisikohan tuosta vääntää ja kääntää enkuksi jutun kv. uutistoimistoille?

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.