KKK Took My Baby Away

Mitä saadaan lopputulokseksi, kun Bjarne Kallis pistetään puikkoihin? – KKK. Olisikohan tuota ”Kalliksen kolme koota” ohjelmajulistusta voinut miettiä vielä yhden yön yli. No, kansalla on juuri sellaisia poliitikkoja vallan kahvoissa kiinni, joille se on valtuutuksensa antanut. Ehdotan, että Matti Vanhanen kasvattaa samanlaiset kivat pikkuviikset kuin sillä yhdellä Saksan johtajalla oli vuosikymmeniä sitten sekä hihaan voisi ommella vaikka hakaristin. [via ZZ Top]

kkktookmybabyaway.jpg

3 vastausta artikkeliin “KKK Took My Baby Away

  1. Kalliksesta en oikein tiedä, mutta tuo biisi on NIIIIIIN kova. Pitääkin heti laittaa soimaan.

    Tykkää

  2. Skitso voisi jo laittaa – Sediksen tapaan – sen Tarja Halonen -bannerin esiin. Vallanpitäj(i/ä)ä kannattaa aina nuolla: pääsee Linnaan, eikä joudu linnaan…

    -Vellihame

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.