Launatain fiilisvideo – Addicted To Love

Jos joku viihdeteollisuuden laji saavutti laadullisen ja innovatiivisen lakipisteensä ennätysnopeudella, niin se oli rock-videot. Koko taiteenlajin keskeisimmät kliseet ja trendit taidettiin keksiä 80-luvun puoleenväliin mennessä. Sen jälkeen suurin osa videoista on ollut pelkkää jo tehdyn toistamista eri järjestyksessä.

Sinänsä tämä ei ole mitenkään tuomittavaa. Sitähän viihdeteollisuus suurimmalta osaltaan on – kuka keksii pyörä uudelleen coolimmalla ja kovaäänisimmällä tavalla? Yksi matkituimmista videoista taitaa olla Robert Palmerin ”Addicted To Love”. Katsoin videon tänään vuosien jälkeen ja se on edelleen nerokas video.

ATL_pieni.jpg

4 vastausta artikkeliin “Launatain fiilisvideo – Addicted To Love

  1. Rakkaus sikseen. Se on hyvä että sitä joillakin löytyy. Mutta olin hieman hämilläni kun tässä systeemejäni säätelen ja en löytänyt SchizoBlogista RSS/atom feed linkkiä mistään!?

    Olin kai sokea tai jotain..

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.