Xbox 360:n hinta

Viikolla julkistettiin Xbox 360:n Euroopan hinnasto. Samalla silmät aukesivat todelliselle hinnalle. Peruspaketti maksaa 299Ä ja paraatimallista saa pulittaa satasen enemmän. Mutta eihän rahastus tähän pääty. Langattoman lähiverkon adapterin haluavat saavat kaivaa taskuistaan 79Ä kaupan kassaan. Eli laite ei näytä tukevan w-lania ilman lisälaitteita – mikä on vähän omituista.

Suomessahan näihin hintoihin tulee ALVit ja muut. Joku oli laskenut, että parempi malli tulisi maksamaan 419Ä suomalaisten kauppojen hyllyillä. Siihen päälle w-lan -adapterit ja muut tarvittavat lisälaitteet (kuten lisäohjaimet), niin päästään nopeasti 600 euron hintaan.

Eli halpaa ei tämäkään hupi tule olemaan. Nyt sitten jäädään jännittämään PS3:n hintakehitystä. Sillä välin voi vaikka tutustua Microsoftilta vuotaneeseen Xbox 360:n myyntiesitteeseen. [via Planet Xbox 360]