Sexy man …

sexyman.jpg

Playgirl on juuri sitä, mitä nimikin sanoo. Kiiltokuvakuvia pojista, joita yritetään kaikin mahdollisin keinoin kutsua lehden sivuilla miehiksi. Nyt kuitenkin lehden omien tutkimusten mukaan naiset pitävät oikeasti seksikkäinä miehiä, jotka ovat hieman rosoisia, karvaisia ja hivenen tanakoita. Elikkä lehden sivuilla poseeraavat karvattomat, vatsalihaksilla pullistelevat miehenalut eivät olekaan naisille juuri se, mikä tuntuu pistävän sukat pyörimään jaloissa.

Eli minkälainen onkaan oikea adonis? Ehkä oikealla olevassa kuvassa esiintyvän uroksen näköinen …

[via sexblo.gs]

9 vastausta artikkeliin “Sexy man …

 1. Juu, mieluummin vähän oksaisempaa kakkosnelosta kuin sileäksi hiottua parkettia. Unohdetaan ne karvat kuitenkin.

  Tykkää

 2. Maailman seksikkäin mies on suomalainen mies, rehellinen juntti, kahdenkymmenen kilon ylipainolla, ei parta kasva, mutta tyylikkäät kymmenen vuotta kasvatetut viikset, edestä hiukset pystyssä ja takaa pitkä, valkoiset tennissukat, tykkää seurata formuloita ja jääkiekkkoa, alkaa ahdistamaan jos puhutaan kulttuurista, huono itsetunto, oraalla aikuisiän diabetes, on rasisti, kelmeä vaaleanpunainen pöhöttynyt iho, tihrusilmät, äänestää demareita tai keskustaa, ei uskalla katsoa silmiin…

  Tykkää

 3. Tuntuisi siltä että pääosa, ei kaikki, suomalaisista naisista pitävät hieman lihavimmista ja lihaksikkaammista, ei siis ylipainoisista, miehistä. onko näin?

  Tykkää

 4. Usein ne karvaiset ja tanakat on yritysjohtajia. Eli ehkäpä naisten mielestä päälliköiden näköiset miehet on seksikkäitä? päästäänkö tästä taas siihen vanhaan vääntöön, että valta on seksikästä?

  Tykkää

 5. En tuosta vallasta tiedä, koska samaisen tutkimuksen mukaan naiset pitivät humppakahvoja seksikkäämpinä kuin paksua lompakkoa. Mutta eiköhän tässäkin näitä yksilökohtaisia variaatioita esiinny sen verran, että jokaiselle löytyy jotakin. ”Yksi tykkää …” ja niin edelleen.

  Tykkää

 6. tärkeintähän on, että jokaiselle jotakin…ja pian nämä viidakon vanhat sanonnat loppuvat. mä en halua ainakaan, että joku ihastuu mun jenkkakahvoihin…tästä nimestä näyttää olevan erilaisia sanamuunnoksia…

  Tykkää

 7. Mrrr… mähän näytän just tolta. Mixei mulla käy usemmin flaksi?

  Miksi sukupuolielämän kirjelaatikko on lopetettu?

  Miksi???

  Tykkää

 8. Mies on sexy karvaisena eikä minään posliinirintana. Tummat rintakarvat…. aaah! On aivan taivaallista koskettaa karvaista rintamusta. Viime kevään kolli kertoi sheivaavansa rintakarvansa ja säärensä. Aika turn off!

  Hoikka saa olla, musta ylipaino ei todellakaan ole hyväksi. Kiiltokuvapojat kuuluu tosiiaan vain sinne lehtien sivuille. Karvanen ja miehentuntuinen sen pitää olla. Ja miel. hoikka 🙂

  Tykkää

 9. Ei noista tutkimuksista oo mihinkään. Ne akat vastailee niihin just noin, ettei niiden vieressä oleva löllykkä saa naamaansa muistuttamaan norsunvittua alta aikayksikön. Oikeasti ne kuitenkin hakee jotain lihaksikkaita, pinkeitä entisiä koripalloilijoita.

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.