NYC 2123

PSP julkaistaan kohta Euroopassakin. Saa nähdä minkälaisen vastaanoton laite tulee samaan täällä ”vanhalla mantereella”. Pelien lisäksi laitteellahan voi katsella elokuvia ja näillä näkymin surffailla netissä sekä lukea sähköpostia. Nyt myös netistä voi ladata laitteelle sarjakuvaromaanin.

NYC 2123

Vähän tuntuu nämä muiden kuin peliominaisuuksien korostaminen keinotekoisilta yrityksiltä myydä laitetta laajemmalle yleisölle. PSP:n ruudulta katsotut elokuvat nyt eivät ole mitenkään houkutteleva vaihtoehto. Ja kuka haluaa ostaa UMD-levyillä myytäviä elokuvia?

Toivottavastin PSP:lle alkaa tulemaan enemmän indy-kamaa. Silloin sellaisen voisi vaikka jossain vaiheessa hankkia … tai sitten ei. [via Joystiq]

4 vastausta artikkeliin “NYC 2123

 1. UMD-leffathan ovat kuulemma myyneet hyvin.

  Itse en varmaan jaksaisi katsoa leffoja läppäri sylissä, silloin kuva on liian iso (olen tottunut katsomaan 14″ televisiota muutaman metrin päästä). En oikein tajua, miksi kannettavat leffakoneet eivät kansalle kelpaisi, kuunnellaanhan musiikkiakin huonoilla napeilla..

  Tykkää

 2. Voisin kuvitella että TV-sarjoja tuollaisella taskuunmenevällä laitteella saattaisin hyvinkin katsella. Elokuvat ennemmin sitten kankaalta tai nykyään melkein mieluummin leppoisasti kotisohvalta.

  Tykkää

 3. Milloinkohan päästään siihen, että maksetaan itse sisällöstä eikä mediasta. Itse en ainakaan suostu ostamaan elokuvia miljoonaan kertaan UMD:llä, DVD:llä ja pian taas HD-DVD:llä (”näe elokuvat sellaisina kuin tekijät ne tarkoittivat nähtävän!!!”)…

  Tykkää

 4. Koneistossa pääsi moisella pelailemaan.

  Perhanan mahtava laite! Pakko ostos heti kun ilmestyy. Aivan eri galaksista kuin aiemmat käsikonsolit. Voisin uskoa että jopa leffoja katsoisi tällaiselta.

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.