Go-Go Boots & Rubber Soul

bbardot_gogoboots.jpg

go-go-boots.com on täydellinen infopaketti go-go -saappaiden maailmaan. Itselläni ei ole kyseistä fetissiä ollut, mutta oikein käytettynä korkea vartiset saappaat ovat hottest of the hottest. Väärinkäytettynä ne taas ovat ns. ”Fuck-Me Bootsit” ja alleviivaavat lähinnä kantajansa mauttomuutta. Ja joillakin pelkät lenkkarit ovat todella sexyt …

Suurimmalla osalla Go-go -saappaista tulee mieleen Nancy Sinatran biisi ”These Boots Are Made For Walkin'”. Itselleni taas tulee 60-luvun go-go -saapaskuvista aina mieleen The Beatlesin albumi Rubber Soul. Go-go -saappaista innostuneena otin tänään härkää sarvista ja hankin vihdoinkin lopullisen paikan The Beatles -kokoelmaani ja ostin vuosien empimisten jälkeen kyseisen The Beatles albumin. Ei enää kirjastosta lainatusta CD:stä kopioituja mp3:ia, vaan voin luukuttaa levyä suoraan CD:ltä, kuten kaikkia muitakin keskeisiä The Beatles -albumeja.

Eli kaikille tiedoksi mielestäni keskeisimmät The Beatles albumit, jotka ovat yhtä lukuunottamatta levyhyllyssä:

 • Rubber Soul
 • Revolver
 • ”White Album”
 • Abbey Road

Eli se ”She Loves You – Jee Jee” Beatles ei oikein ole koskaan tippunut minulle.

3 vastausta artikkeliin “Go-Go Boots & Rubber Soul

 1. Oikeilla jäljillä oot. Kaikki Revolverista alkaen on pelkkää neroutta, tosin yksi pirteä poikkeus lötyy: Let It Be -sinkun b-puoli You Know My Name (Look Up The Number). Ja siitäkin voi sanoa jotain hyvää: sehän on lähes täydellinen prototyyppi käsitteelle tekotaiteellinen paska 🙂

  Tykkää

 2. Listan jatkoksi pitää ehdottomasti lisätä Past Masters Vol 2, joka kokoaa yksiin kansiin Beatlesin uran jälkimmäisen puoliskon singlet (joita ei siis levyiltä löydy).

  Tykkää

 3. Rubber Soulia on kehuttu jeejeen ja taiteellisemman kauden yhdistäjäksi, siksi se kiinnostaa itseäni eniten. Tai sitten Revolver..

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.