SD + USB

Jos joku vieläkin jaksaa ottaa päähän digikuvaamisessa, niin se on kuvien purkaminen kamerasta koneelle. Vaikka kotona minulla on kortinlukija, niin matkalla ollessa kamerasta kuvien purkaminen USB-kaapelin kautta on yhtä tuskaa.

Nyt kuitenkin SanDisk on esitellyt mallin, jossa yhdistyvät SD-kortti ja USB-liitin. Ei enää kaapelia taikka kortinlukijaa matkalle, vaan kortti suoraan USB-väylään ja avot. Onneksi duunikoneessa on sisäänrakennettu SD-kortin lukija, niin tätäkään ei töissä tarvita, mutta muuten aivan ehdoton lisä kuvaajan välineistöön. [ Lifehacker ]

sd_usb.jpg

Tietenkin lopullinen ratkaisu olisi, että kamerassa olisi sisäinen kovalevy ja jokin langaton (ja nopea) ratkaisu, jolla oltaisiin yhteydessä koneeseen.

Yksi vastaus artikkeliiin “SD + USB

Kommentointi on suljettu.