Viileät albumien kannet osa 1

Whitesnaken tuotanto oli joskus 70- ja 80-lukujen vaihteessa parhaimmillaan. Tämä oli siis huomattavasti ennen vuonna 1987 tullutta albumia Whitesnake/1987. Tältä varhaiskaudelta on myös kotoisin yksi Rock N’ Roll levyjen hienoin kansi – Love Hunter. Kannen kuva kuului monen piirustusta harrastaneiden teinipoikien ykkösvaihtoihin, joka piti yrittää jäljentää ensin voipaperilla ääriviivat piirtäen ja sen jälkeen piirustuspaperille. Ja kyllä, minäkin olen kyseisen kannen jäljentänyt piirustusvihkoihini joskus vuosina 1984 – 1985.

lovehunter.jpg

6 vastausta artikkeliin “Viileät albumien kannet osa 1

  1. Eihän Sunnuntai-listaa ole ilmestynyt enää moneen viikkoon. Se on lopetettu, mutta sä ole ensimmäinen joka sen on huomannut.

    Tykkää

  2. That’s the point!! Ei enää valmiiksi pureskeltuja informaation palasia. Nyt pitää alkaa itse harjoittamaan tutkivaa journalismia.

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.