Konfabulator – Second Coming

Yahoo! on mennyt sitten ostamaan Konfabulatorin. Asiassa parasta on se, että nyt sovellus on ilmainen. Koska Konfabulatorin saa nykyään Windowsille, niin senkin käyttäjät saavat maistaa sitä mistä Mac-käyttäjät vauhkoavat puhuessaan Dashboardista.

Vieläkin kyllä ihmettelen miksi Apple ei ostanut Konfabulatoria itse. Dashboard on ehdottomasti Applen rumin temppu kolmannelle osapuolelle, mitä nyt tässä lähiaikoina tulee mieleen. Vielä, kun kyseessä on pieni shareware ohjelmaa tarjoava taho, niin tempun rumuus vain korostuu.

Mutta summa summarum, nyt widgetteja (tai siis gadgetteja) kykenee pyörittämään ilmaiseksi muutkin kuin ”Tigerin” omistajat.

[ via Kaikki Apple-uutissivut ]

3 vastausta artikkeliin “Konfabulator – Second Coming

  1. Tietääkseni ei saa, mutta tuo Yahoo!’n tuoma piristysruiske tulee varmasti tuomaan oikeat ”Widget-markkinat” mukanaan.

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.