Superchick + Salarakas

Nyt tulee ”haircutia” eräiden iloksi ja toisten suruksi. Mutta elämän eteentuomia äkkikäännöksiä ei voi olla ihmettelemättä. Varsinkin, kun kaikki tapahtuu yhden maanantain aikana. Vanhemmat SchizoBlogin lukijat muistanevat erittäin hyvin vanhan Superchick -projektini. Nyt huomaan, että kuin salama kirkkaalta taivaalta hän on tupsahtanut syliini.

Ja jotta asiat menisivät entistä coolimpaan suuntaan, niin hänen henkilöllisyytensä on jätettävä toistaiseksi salaisuuden verhon peittoon – ette kuitenkaan uskoisi sitä todeksi. Voiko siis olla enää trendikkäämpää, kun huomaa omaavansa oman Salarakkaan. Nyt jäädään mielenkiinnolla odottamaan kuinka kauan kestää ennen kuin tämä kaikki muuttuu Yer Bluesiksi.

12 vastausta artikkeliin “Superchick + Salarakas

 1. Hohoo! Vanha media jyrää: taisin bongata teidät Juttutuvasta maanantai-iltana. Harmi, että minulla ei ole omaa interblogistan-haircut-blogia, jossa voisi uutisoida näitä jännittäviä käänteitä 😦

  Tykkää

 2. Pekka,

  Valitettavasti tässä tapauksessa vanha media on pahasti hakoteillä. Kuten jo mainitsin, niin kaikki tapahtui yhden päivän aikana, joka oli eilen. Näissä asioissa uusmedialaiset ovat niin nopeita …

  Tykkää

 3. Eh, uskaltaisko ehdottaakaan: kyseessä on neito, jolla on tumma tukka ja jonka bloginimi alkaa B:llä?

  Ostatan sulla viisi litraa mansikoita ja kermavaahdot päälle, jos osuin oikeaan…

  S

  Tykkää

 4. Hyvä Siguraattori,

  Sorry. Nyt meni tosi pahasti mönkään. Superchick + Salarakas ei ole Benrope. Mansikat ja kermavaahdot jäivät saamatta tällä kertaa. Mutta aina saa laittaa lisää ehdotuksia. Paljastuksia saa kuitenkin itse alkaa metsästämään, koska tämä mies pitää sanansa. Harvinaista, mutta totta!!

  Tykkää

 5. Hyvä iVE,

  Eipä natsannut tälläkään kertaa. Vaikka kaksi vuoden parhaimmaksi blogiksi valitun blogin bloggaajaa yhdessä on kieltämättä herkullinen ajatus. Valitettavasti minun Superchick + Salarakas on vielä sitä herkullisempi …

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.