Digiaikaan … vihdoinkin

Elämä sen kuin kaunistuu päivä päivältä. Olen asunut yhdessä niistä erittäin harvoista kiinteistöissä Kalliossa, jossa ei ole näkynyt kaapeli-televisio eikä digitaaliset kanavat. Tänään postiluukusta tipahti lappunen, jossa luki:

Kiinteistö kytketään HTV:n laajakaistaiseen kaapeliverkkoon ti. 2/8 klo. 08.00 – 16.00

Tervetuloa HTV:n palvelujen käyttäjäksi!

Ei enää ankean neljän kanavan vankeutta, jota on kestänyt jo yli 5 vuotta. Nyt voin taas seurata aikaani katsomalla MTV Europea (ennen katselin noin 3 tuntia päivässä MTV:tä) sekä harjoittaa pahasti rapautunutta ranskankielen taitoani TV5:n parissa.

Miten pieni mies kestää näin suuria tapahtumia omassa mikrokosmoksessaan? Jännää …

Omakohtaisia kokemuksia Welhon kanssa toimivista digisovittimista otetaan erittäin suurella ilolla ja kiitollisuuden velalla vastaan kommentteihin taikka sähköpostiin.

9 vastausta artikkeliin “Digiaikaan … vihdoinkin

 1. Onnea tämän onnellisen perhetapahtuman johdosta. Muistan vielä itsekin sen päivän kun itse koin saman, elämään tuli kerralla paljon sisältöä, josta Subtv vastaa suurimmaksi osaksi Night Riderilla, Star Trekillä ym vanhoilla, mutta l-l-loistavilla ohjelmilla.

  Tykkää

 2. Hyvä Kallion Kyösti,

  Kyllä ne jotkut katsovat MTV:tä ja TV5:sta ihan suvereenisti. Pitää vaan osata vaihtaa moodia toiseen ja olla sytykeherkkä asioille.

  Tykkää

 3. Janne, et liene MTV:tä liiemmin seurannut viime vuosina? Tulet huomaamaan, että ainoa hyvä, mitä kaapeli elämääsi kantaa on Conan O’Brien. Tämähän ei tietenkään ole mielipidekysymys, tämä on Totuus.

  Tykkää

 4. Hyvä tim73,

  ei kai se insinöörien vika ole, että kansa halajaa paskaa ja sitä heille tuputetaan? Ei teknologia sisältöjä luo. Onneksi.

  Tykkää

 5. Itse vaihdoin HTV:n (XSat 410 muistaakseni) digiboksin EyeTV:n 610 malliin, koska ei töllöstä tule koskaan katsottua suoraan mitään. Hyvät ohjelmat ajastetaan kovalevylle ja katsellaan xbox media centerillä.

  EyeTV:n softa tuntuu temppuilevan vieläkin YLE:n tekstitysten kanssa, mutta eihän YLE:n kanavilta koskaan mitään katsomisen arvoista edes tule 🙂

  Sitten vielä pitää puffata sumpin tekemää EyeTV ajastinta.

  Tykkää

 6. Aikalailla komppaan tota Mitvittiä + kyl ne uutiskanaalit… Conanhan on guru, tuleeko se vaan caapelilta? Tää mykistävä känni estää tietämästä mikä tulee mistäkin rööristä. Nomut onnea kaapeliin pääsyn johdosta! Aika yllätys että 23:n reitin varrelta löytyy talo jossa ei o Caapelia 8D

  Tykkää

 7. Laatuakin löytyy: Yle Teemalta tulee paljon hyviä elokuvia, FST:ltä hyviä dokkareita. TV5-elokuvissa on usein ruotsinkielinen tekstitys (muistaakseni sivu 894), joka helpottaa ranskaa taitamattoman elämää.

  Kannattaa silti ostaa kortinlukijamalli: nälkä kasvaa syödessä.

  Tykkää

 8. Tuota YLE Teeman kanavaa sitä olen itsekin kaipaillut. Onko se yleis-eurooppalainen (lue: saksalais-ranskalainen) kulttuurikanava (muistaakseni Arte) missään muodossa saatavilla Suomessa? Ja laatuhan on vain arvostelmakysymys. Jokuhan sanoi, että hyvä maku on mielikuvituksen puutetta … heh heh.

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.