Shopdropping

Shopdropping on mahtava juttu. Yksinkertaisuudessaan tarkoitus on muuttaa säilykepurkkeja ja viedä vääristellyt purkit takaisin kaupan hyllylle. Tällähän on mitä uskomattomampia mahdollisuuksia. Voiko enää tänä päivänä keksiä situationistisempaa arkipäivän vastarintaa kaikkialle ulottuvaa brändäystä vastaan? [ via Protein® ]

3 vastausta artikkeliin “Shopdropping

  1. Näistä tulee joka kerta yhtä hyvälle tuulelle, kiitos Janne. Kaupallinen tila on otettava itse haltuun, kukaan ei sitä tule meille tarjoamaan 😉

    Tykkää

  2. Kivan näköiisä purkkeja, mut kun miettii, että nuo on poistettava myynnistä ja toisaalta seurauksia, jos purkkien sisältö oliskin mennyt operaation aikana pilalle tai vaikka joku vakavasti allerginen menis vahingossa ostamaan jotain itselleen vaarallista merkitsemättömän purkin takia, niin…

    Ehkä kuitenkin kivempi ajatuksena ja visuaalisena läppänä kuin todellisuudessa lähi-Alepan hyllyllä.

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.