IRC-Galleria ja 30%

Jos Enter-blogin ilmoittamiin lukuihin on uskomista, niin IRC-Galleria saavuttaa 30% 15 – 17 -vuotiaista. Luku tuntuu todella hurjalta. Mutta kyseessä voi olla aidosti uuden sukupolven esiintulo. Netissä ei enää esiinnytä kasvottomina, vaan omien kasvojen paljastaminen on jollekin ikäryhmälle jo luonnollinen tapa osallistua netissä tapahtuvaan ryhmäytymiseen.

Onko tämä sitä minun aikaisemmin jo mainitsemaani C-sukupolvea? Toivottavasti näin on. Näkisin mielelläni trendin, jossa sosiaaliseen statukseen vaikuttaisi myös henkilön ”sisällöntuotanto” ja muu luovuus. Tuskin koskaan päästään lopullisesti eroon ”merkki-farkkujen” statuksesta, mutta mahdollisuuksien laajentaminen riittää minulle varsin mainiosti (näin aluksi). [ via ButtUgly ]

3 vastausta artikkeliin “IRC-Galleria ja 30%

  1. Omalla nimellä kirjoittaminen rajaa aiheita aikalailla, esim henkilökohtaisten ongelmien pohdiskelu jää kyllä tekemättä. Toki meitä löytyy moneen junaan, mutta keskivertonäpyttelijä ei esim erektiohäiriöitään tms huoliaan pura blogiinsa. (No, taitaa se olla tietysti parempikin niin…)

    Tykkää

  2. Janne,

    Tuo isällisesti 😉 neuvottu maailman ihmeellisyys on kyllä tasan noin kuin sanoit. Ihmisillä vain joskus se oma pikkuongelma tuntuu maailman suurimmalta asialta, jossa ajatukset pyörii koko ajan. Obelixin sanoin: hulluja nämä inhimilliset.

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.