Flickr

Karilla tuntuu olleen ongelmia Flickr palvelun käyttöönottamisen kanssa. Itselläni koko homman pystyttämisen kanssa meni noin 30 minuuttia (kirjautuminen + kuvien lataaminen + blogin koodin hienosäätö). Kaikki tarkkasilmäiset kävijät ovatkin jo huomanneet tuossa oikealla hienon kokoelman viimeisimmistä kuvista. Ehkä tällä tavoin saan valokuvausharrastuksen uudelleen käyntiin …

2 vastausta artikkeliin “Flickr

  1. Kuten varmaan arvaat jo nyt, niin kyseessä on ilmoitus palvelun palvelimen huoltokatkoksesta. Ei siis liity mitenkään minun toimiin.

    Tykkää

  2. Itse en saanut sitä badgea toimimaan en sitten millään. Ei suostunut hyväksymään tagejani. Pitänee yrittää julkaista kaikki julkiset tageista välittämättä (mikä tässä tapauksessa vähän syö ideaani, mutta no can do).

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.