Demon Days

Tänään se sitten tuli kauppojen hyllyille. Valitettavasti CD on ”copy controlled” ja en saa sitä ripattua iTunesiin (jos joku tietää, miten tämä typerä suojaus puretaan, niin lähettäkää sähköpostia). Onneksi ostin sen bonus-DVD:llä varustetun painoksen. Pääsen käsiksi sivuilla olevaan lisämateriaaliin … silti laiha lohtu. Jos kyseessä ei olisi ollut Gorillazin albumi, niin olisi jäänyt kopiosuojauksen takia kaupan hyllylle ja olisin ostanut musan iTunes Music Storesta.

gorillaz_demondays.jpg

5 vastausta artikkeliin “Demon Days

 1. Itse albumin sisällöstä sen verran että itse vähän petyin. Feel Good tuntui jäävän ainoaksi hyväksi lohkaisuksi. Entiseen Gorillaziin verrattuna jotenkin.. tylsempään päin?

  Tykkää

 2. Mä en vielä oikein osaa muodostaa selkeää mielipidettä sisällöstä. Tuntuu siltä, että tätä albumia pitää kuunnella hieman enemmän.

  Tykkää

 3. Mitäs vikaa Atkinssissä?

  Toimineen joillakin ihmisillä loistavasti, kun sen tekee oikein.

  Tykkää

 4. Levy kuulostaa upealta, Feel Good ei ole todellakaan ainut helmiraita.

  Julkaisupäivähän oli siis torstai, ja tilasin bonus-dvd-version ennakkotilauksena play.comista. Levy kolahti postiluukusta 0930 eli ennen levykauppojen avautumista Suomessa, hinta 16Ä postikuluineen. Minun on ollut jo pidempää vaikea hahamottaa, mihin Freerecordshoppeja ym. mainstream-levykauppoja oikein tarvitsee… 🙂

  PC-käyttäjille suositelen lämpimästi poikosoft.comin kotimaista Easy CD-Audio Extractoria, vaikka onkin maksullinen. Mac iTunes-käyttäjien kannattaa ladata se Lame-plugin, jolla voi käyttää alt-preset-standard-optiota mp3-teossa.

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.