Interaktiivinen sohvapöytä

Oho! Yksi päivä meni bloggaamatta. Ja en edes itse sitä huomannut. Olkoot.

Töissä lounastauolla surffatessani meinasin saada hepulikohtauksen (tai siis sain sellaisen), kun löysin jutun interaktiivisesta pöydästä. Tuollaisen sohvapöydän minäkin haluan. Vielä kun se pyörittäisi Mac OS X:ää, niin voisin sanoa omaavani täydellisen pöydän. Olen jo jonkin aikaa unelmoinut ihan oikeasta ympäristöön sulautuvasta järjestelmästä, joka ei pomppaisi esille niin häiritsevästi kuin tietokone työpöydällä tai televisio omalla hyllyllään.

Lisää aiheesta:

[via pasta and vinegard]

Tulin samalla selailleeksi muutamat sisustusliikkeen sivut ja huomasin, että maailmassa on aivan tajuton määrä hirveän rumiä pöytiä myynnissä. Varsinkin sohvapöytien rumuus on suoraan verrannollinen niiden koristeellisuuteen. Hyi hemmetti!!

Yksi vastaus artikkeliiin “Interaktiivinen sohvapöytä

Kommentointi on suljettu.