14 prosenttia

Omnicom Groupin tutkimuksen mukaan 14 prosenttia kännykän omistajista on joutunut keskeyttämään seksiaktin puhelimen soitua sen aikana. Tämä on arvokasta tietoa puhelimien uusien ominaisuuksien kehittämisessä. Oikeastaan haluaisin kaksi keskeistä ominaisuutta. Puhelimen tulisi mennä automaattisesti äänettömälle, kun sen omistaja on alasti tai liian kaukana kuulemaan hälytysäänen. Jälkimmäinen rassaa päivittäin työpaikalla ja ensin mainitulla olisi ollut aikoinaan käyttöä.

Ja kun tarkemmin ajattelee, niin vessaankin mennessä kännykkä voisi mennä automaattisesti äänettömälle. Mutta tälloin en vastaisi koskaan kun hyvä ystäväni Miksu soittaa. Hänellä on ilmiömäinen kyky soittaa aina kesken keskittyneen täysistunnon.

6 vastausta artikkeliin “14 prosenttia

  1. ”Joutunut keskeyttämään seksiaktin puhelimen soidessa?”

    Kuka vastaa puhelimeen kesken kiihkeilyn??? Kuka? Jo on maailma hulluksi mennyt jos siihen puhelimeen pitää aina heti vastata…

    Tykkää

  2. Ummm… En mäkään sentään vastannut. Laitoin vain puhelimen kiinni. Kyllä se sen verran se ääni sekoittaa, kun ajattelee automaattisesti, soittaako työasiat vai äitee. 😀

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.