Apple lähtee pelibusinekseen?

Spymac heittää taas ilmoille hurjan huhun, jonka mukaan Apple olisi lähdössä pelibusinekseen. Onhan se tietenkin houkutteleva ajatus, että iPodista tulisi kaiken muun lisäksi vielä pelilaite, mutta epäilen vahvasti tätä huhua. Mutta onhan sitä hullumpaakin tullut todeksi (kuten se, että Applesta tulee iso tekijä musiikkibusineksessä). [via PortaGame]

4 vastausta artikkeliin “Apple lähtee pelibusinekseen?

  1. Jere,

    Ei välttämättä kovinkaan fiksu ratkaisu. Pelimaailma on erittäin vihamielinen kaikille uusille yrittäjille ja sen läpiviemiseksi tarvitaan paljon onnistuneita pohjustustöitä. Applen asemaa horjuttaa varsinkin se tosiasia, että yksi vahvimmista pelaajista skenellä on tällä hetkellä Microsoft. Sonykaan ei välttämättä ole nitä suurimpia Applen ystäviä.

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.