Mainoksia peleihin

Tulihan se sieltä! Olen jo ihmetellyt, että miksi peleissä ei ole aikaisemmin ollut juuri muita kuin pelitalon omia mainoksia. Mutta nyt niitä piisaa, kun videomainonta verkosto Massive Incorporated aloittaa mainosten upottamisen peleihin itse kehitetyssä verkossaan (M.A.N.). Tarkoituksena on, että verkossa pelatessa mainokset päivittyvät ja voivat sisältää liikkuvaa kuvaa. Offlinena mainokset pysyvät staattisina ja vanhoina.

kotipizza.jpg

Seuraava mainostilan valtaaminen taitaa mennä suoraan keskushermoston luomaan tilaan …

2 vastausta artikkeliin “Mainoksia peleihin

  1. Onhan näitä ollut aikaisemminkin, ja paljon. Luepa Alissa Quartin ”Brändätyt” ja luku 7 ”Ei pelkkää (video)peliä”.

    Myös sinivalkoinen iso N on jo mainostanut joissakin peleissä.

    Tykkää

  2. Joo. Ei peleihin upotetut mainokset mitään uutta ole, mutta se on uutta, että nuo mainokset päivittyvät aina kun pelataan verkossa. Eli peleissä olevat mainokset eivät enää ole staattisia, vaan voivat sisältää ajankohtaisia tarjouksia yms.

    Se onko tämän hyvä taikka huono ominaisuus, on sitten aivan eri kysymys.

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.