Perjantainelonen

 1. Mitä puoluetta et äänestäisi jos tänään olisi vaalit?
  ƒärinationalistinen, ultraoikeisto puolue ei tule koskaan saamaan ääntäni. Myös kaikki kristilliset (tai muuhun uskontoon liittyvät) puoleet jäävät ilman ääntäni.
 2. Jos perustaisit oman puolueen, mikä olisi sen tarkoitus?
  Jos nyt ihan pakko olisi, niin kaipa vanha maanalainen ihmisoikeusjärjestöni ”Pienet Miehet” voisi perustaa oman poliittisen siipensä. Myös Suomen Informaatioyhteiskunta puolue voisi olla aika siisti (SIP). Se ajaisi tietenkin informaatioyhteiskunnan kehittämistä inhimillisillä arvoilla höystettynä.
 3. Onko poliitikoilla liikaa vai liian vähän valtaa nykyään?
  Onko poliitikoilla koskaan ollut valtaa? Eiköhän tuo valta ole (sen perinteisessä vanhakantaisessa merkityksessä) aina siellä, missä pääomakin luuraa. Mutta koko valta on niin epämääräinen ja salakavala käsite, että sitä ei taida loppujen lopuksi olla kenelläkään.
 4. Millä tavalla ensimmäisen kysymyksen puolueen pitäisi muuttua että äänestäisit sitä?
  Tehdä joukkoitsemurha tai muuttua vasemmisto-pasifistis-feministiseksi libidinaalisen vallankumouksen esitaistelijoiksi.

[via Skrubu]

5 vastausta artikkeliin “Perjantainelonen

 1. Valta ei ole käsite…ha haa taas pääsin iskemään filosofia…pitää sanoa, että vallan käsite on epämääräinen ja salakavala (tuskinpa koripallokaan on käsite vaan peli; valta taas on jokin asia), koska käsitteet ovat mentaalisia, in mente, joitakin joista olemme tietoisia a la Bertrand Russell…heh heh heeeee….nyt ottaa filosofia päähän…

  Tykkää

 2. janne on ULTRAoikestoa vastaan mutta kokoomus saanee Jannen äänen.

  Tykkää

 3. Jep, kyllä Tero varmasti häpeää jahka hän lukee vähän enemmän. Siis kelatkaa, joku ei vaan tajua, että käsitteet ovat oikeasti ihan arpapeliä ja diipadaapaa – ja että kokonaisuutta ajatellessa pitäisi vähän tsiigailla juttuja niin, että ollaan niinku tässä ja tossa, vaikkei olla tässä – tosta puhumattakaan! Ja fragmentaarisuus kannattaa unohtaa, sillä sitähän kokonaisuus ei siis kerta kaikkiaan niinku VOI olla – mutta ei siis ihan suljettukaan se… voi… Niin. Sillä niinhän sen on oltava, kun kerta niin on kirjoitettu.

  Tero ei tajua tätä! Ahah! Kuolen!

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.