Kiinalainen itsekidutus

assari_marika.jpg

Päätin kiduttaa itseäni katsomalla tämän hetken televisiotarjonnan paskinta ohjelmaa Assaria. Ja tietenkin vieraana tässä halpistelevision ylistyslaulussa oli tänään salarakas Marika Fingerroos. Minulla ei ole mitään tyhmiä ja vähä-älyisiä ihmisiä vastaan. Eihän kaikki voi olla älykkäitä ja fiksuja, mutta kyllä tällä kertaa Marikan tyhmä katse ja sisällyksetön mongerrus tutisutti nuppia oikein olan takaa.

Kun ohjelmassa paukattiin Playboy-tyttö Susanna Penttilän kauppaan ostamaan ”trendi-vaatteita”, alkoivat nuo kaksi pösilöä kehumaan toisiaan kilpaa. Kolmas pösilö heidän välissään yritti vääntää tästä irvikuvasta haastattelun tynkää. Ei näin … Oli painettava television kaukosäätimen ”mute” buttonia ja laitettava Marilyn Manson* pauhaamaan stereoista.

Tänään työpaikan vessassa ymmärsin, että ihmissuhdetrendeissä ollaan nyt siirtymässä uuteen kauteen. Salarakkaat ovat niin passÈ kuin passÈe voi vain olla. Nyt pitää ottaa yllätysero. Kertoo varmaan jotain trendistä, että sen setterinä toimii Matti Vanhanen. Mutta tästä trendisiirrosta huolimatta on mainittava, että uusin lemppariblogini on ehdottomasti Julkinen salarakas. Ja jos tapauksessa ei ole ironinen projekti, niin olen enemmän kuin täysin myyty.

* Marilyn Mansonin albumi Mechanical Animals sopii tähän mielentilaan täydellisesti. ”But I’m not attached to your world, Nothing heals and nothing grows”.

Yksi vastaus artikkeliiin “Kiinalainen itsekidutus

Kommentointi on suljettu.