3D patentoitu

Texasilainen lakifirma on löytänyt oikean kultasuonen. Joku on mennyt patentoimaan vuonna 1988 2-ulotteisella näytöllä aikaansaatavan 3-ulotteisen vaikutelman. Yksityiskohtia en tiedä, mutta tuntuu vähän uskomattomalta. Mutta kaikkihan on mahdollista Yhdysvalloissa. Taitaa tulla aika muhkea lasku muutamalle pelifirmalle, jos patentti osoittautuu validiksi.

Pystyisiköhän vielä patentoimaan if-else -ehtolauseen ja for-loopin?

5 vastausta artikkeliin “3D patentoitu

  1. Eli kohta kaikki teknologiayritykset muuttavat Eurooppaan ja Aasiaan. Eivät ne uskalla viedä mitään uutta ameriikan markkinoille, koska pelkäävät patenttioikeudenkäyntejä. Näin Eurooppa ja Aasia saavat ylivoimaisen kilpailuedun … Onkohan tätä kelattu pätkääkään Jenkeissä?

    Tykkää

  2. Tuo ”patentti” on niin yleisluontoinen, että ei mene läpi edes jenkeissä. Juuri tätä jenkkien naurettavaa ”patentoin vuonna 1972 neliön ja kaikkien jotka käyttävät neliötä täytyy maksaa minulle” meininkiä.

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.