Räsänen

Suomen virallinen uskonto-natsi Päivi Räsänen osoittaa taas mistä hän on kotoisin. Aamun Helsingin Sanomissa lainataan Räsäsen antamaa tiedotetta, jossa tämä demokratian ykkösvihollinen toteaa:

”Europarlamentilla ei ole oikeutta puuttua yksittäisen komissaarin nimitykseen, eikä jäsenmaiden tule luovuttaa niille kuuluvaa vastuuta vallanhaluiselle europarlamentille.”

Niinpä. Kun jossain maassa on johdossa vallanhimon sokaisema diktaattori ja hän nimittää komissaarikseen samanlaisen arvo-dinosauruksen, niin demokraattisesti valitun parlamentin pitää vaan vikistä kun sitä viedään.

Ja tietenkin se kristinusko pitää liittää perustuslakiin. Taitaa tulla minunkaltaisille vapaamielisille ateisteille tukalat paikat, jos näitä päiviräsäsiä alkaa putkahtelemaan enemmän esille.

7 vastausta artikkeliin “Räsänen

 1. Rivien välistä voi siis lukea, että Räsäsen antaa tukensa Buttiglionelle. Sen vielä tajuan, että kristillisdemokraatti tukee henkilöä jonka mielestä homous on syntiä mutta miten edes vakaumuksellisen kristityn naisen mielestä olisi ihan ok jos komissaariksi olisi tullut mies jonka mielestä naisen tehtävä on pysyä kotona ja tehdä lapsia?

  Olipa vakaumus mikä tahansa ollaan menossa suuntaan jossa jokaisen pitää huutaa omaa mielipidettään entistä lujempaa.

  Tykkää

 2. Varsinkin tuo kristinuskon luetteleminen EU:n perustuslakiin on enemmän kuin erittäin arvelluttavaa. Miten sen jälkeen eurooppalaiset voisivat esim. arvostella islamilaisia sharin-lakia noudattavia maita? Keskeisin argumenttihan on juuri uskonnon ja valtiovallan erottaminen toisistaan. Näin ei tulla arvostelleeksi itse uskontoa, vaan sen ja politiikan sekoittamista keskenään.

  Jos EU:ssa kristinusko liitetään perustuslakiin, niin tämän jälkeen meille jää ainoastaan juuri toisten uskontoon puuttuminen. Ja minä en tuollaista halua minun Euroopaltani. Valitettavasti tätä eivät nämä uskonto-kiihkoilijat näe.

  Tykkää

 3. Minusta olisi hyvä,että päiviräsäsiä tulisi lisää niin pitäisi Jannenkin oppia sietämään ihmisiä jotka ajattelevat toisenlailla kuin hän.

  Tykkää

 4. Se voi vielä olla niin, että Yhdysvalloista alkaa tuulla lämpimiä uskonnollisia henkäyksiä golf-virran mukana, ja meidänkin hallitus siitä lähtien rukoilee työttömyyden puolittumisen ja Nokian menestymisen puolesta, ja Päivi Räsäsestä tulee uusi henkiministeri pääministerin tilalle…

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.