Should I Stay Or Should I Go

Vuokraamosta lähti matkaan kulttuuripläjäys Van Helsing. Odotan malttamattomana kuinka huono se on. Mutta itse visaisempaan ongelmaan: lähteäkö baariin vaiko ei? Omatoiminen kieltäytyminen baarista ja minä ovat miltein käsitteellinen ristiriita.

Eilen oli hauskaa. Ja tänään ei tule olemaan hauskaa. Ai, miten niin? Kutsutaan sitä vaikka karmaksi. Näin nyt vaan on. Pohdin tätä elämän suurta mysteeriä tässä tovin. Viimeistään sunnuntai-listasta voitte lukea, mikä oli lopputulos.

6 vastausta artikkeliin “Should I Stay Or Should I Go

  1. Katsoin eilen. Se oli niin huono ettei se ollut enää edes huonolla tavalla hyvä tai hyvällä tavalla huono.

    Tykkää

  2. Jep. Van Helsing on paaaaaaaljon huonompi kuin esim. AVP, joka sekään ei ollut kuitenkaan mikään mestariteos.

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.