Neitoset pulassa

Veera pitää sanaani painavana. Kiitos. Kiitos. Olen kyllä yrittänyt olla aina hieman ”kevytmielinen”, jotta olemassaolon raskaus (sorge) ei paisuisi elämässäni heideggerilaisiin mittoihin. Ei sinnepäinkään.

Ja painavuudesta aivan käsittämättömällä aasinsillattomuudella päivän löytöön. Tästä en voi ottaa kunniaa itselleni, vaan heitän pallon ystävälleni Mishalle (missä se sun blogi viipyy?) … Kaikesta me ihmiset saamme kiksejä. Ja hyvä niin. Mutta aina välillä sitä tulee ihmetelleeksi libidon sublimaation muotoja tässä maailmassa. Tänään suurta hämmennystä pienessä päässäni herätti Carstuckgilrs.com … Freaks!!

3 vastausta artikkeliin “Neitoset pulassa

  1. b. tuota samaa jo eilen naureskeli; siksi sieltä varmaan on myyty loppuun se herkuin ruohonleikkaajatyttö. Harmi!

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.