Med

En ole koskaan ollut mikään kiihkomielinen Björk -fani vaikka hänen kaksi ensimmäistä albumia olivatkin ihan kelpoa tavaraa. Nyt kuitenkin olen innostunut Björkin uutta levyä mainostavista sivuista. Kaiken maailman video-härpäkettä löytyy vaikka muille jakaa.

Kaikkein siistein juttu on, että siinä sivun oikeassa yläkulmassa olevasta ”Medúlla Player” buttonista aukeaa ihka aito QuickTime player aivan omalla skinillä. Tuota minä olen jo jonkin aikaa yrittänyt ihmisille selittää, että QuickTime on tajuttoman siisti juttu. Itse asiassa sillä saa aikaiseksi paikoitellen parempaa jälkeä kuin Flashilla.

Bonuksena sivulta ladattavan screensaverin saa ainoastaan Mac OS X:lle. Jee!! Hyvä Björk. Olet ihana …

Björk

2 vastausta artikkeliin “Med

  1. Sen lisäksi, että Björk on ihana, on tämä uusi levy kertakaikkisen kaunista kuultavaa (ainakin niiltä osin, mitä olen kuullut).

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.