Fuggedaboudit!

MetaFilterista löytyi taas asiaa – The Great American Shout Out. Ideana on huutaa ennen George W. Bushin puhetta syyskuun 2. päivänä yksin tai ryhmässä ”Fuggedaboudit!”. Huuto lopetetaan, kun puhe alkaa.

Minä ehdotan samanlaista joukkoliikettä suomalaisen taiteen pelastamiseksi. Lähdetään tänään kaikki kaupungille, juodaan itsemme aivan tolkuttomaan humalaan ja örvelletään pitkin katuja ja puistoja, pissitään kauduille ja lopuksi oksennellaan julkisiin kulkuneuvoihin. Tarkoituksena on kiinnittää päättäjien huomio taiteen vähyydestä syntyneeseen meitä kaikkia kalvavaan ahdistukseen ja sisällön puutteeseen elämässä.

Ja taas joku toinen on jo toteuttanut minun hienon ideani. Menen salin kautta koko illaksi kotiin mököttämään … hmph!!

4 vastausta artikkeliin “Fuggedaboudit!

Kommentointi on suljettu.