Space Age Playboys

Space Age Playboys

CD-hyllyn tarjontaa kannattaa aina silloin tälloin haravoida oikein kunnolla. Tällä kertaa haaviin tarttui Space Age Playboysien debyyttialbumi. Bändi jäi valitettavan lyhytikäiseksi. Asennetta ja munaa nimittäin heiltä löytyi enemmän kuin erittäin tarpeeksi.

Space Age Playboys oli Warrior Soul bändin voimahahmon Kory Clarken toinen yritys valloittaa Rock N’ Roll maailma. Oma suosikkini bändissä oli kitaristi Johnny Jetson. Valitettavasti hänestäkään ei ole kuulunut Space Age Playboysien jälkeen mitään.

Jos jostain Space Age Playboys saa täydet pisteet, niin se on biisien nimistä. Vai mitä sanotte seuraavista rallien nimistä – ”Rock N’ Roll Limo”, ”Tokyo Girls Go Bang Bang”, ”Ambient Guru” tai ”I Want Some Pussy”? Paha pistää paremmaksi/pahemmaksi.