Gates diggaa blogeja

Jaahas. Mitenköhän tähän suhtautuisi? Digitoday uutisoi ”Gates uskoo bloggauksen voimaan yrityksissä”. Microsoftin developer sivustolla blogeja on käytetty jo jonkin aikaa informaation levittämisessä.

Se, että Gates näkee blogien avulla päästävän sähköpostin ja verkkosivujen huonoista puolista pois on aivan oikein. RSS-feedin tehokas ja harkittu käyttö säästää turhauttavalta sähköpostien selaamiselta. Verkkosivut taas ovat parhaita dynaamisina ja säännöllisesti päivittyvinä.

Tämähän voi merkitä jopa jotain positiivista täällä Suomessakin. Ehkäpä firmoissakin aletaan tajuta tiettyjen muutosten tuulien puhaltavan juuri nyt, kun oikein Gateskin on niin sanonut. Jos joku firmaa pyörittävä pamppu sattuu blogiani lukemaan, niin hän voi vierailla Weblogs, Inc. sivuilla ja oppia jotain uutta.

Yksi vastaus artikkeliiin “Gates diggaa blogeja

  1. Ymmärrän yleistajuiset sanat Ylen uutisissa tai vielä Hesarissakin, mutta Digitodayn uutisoimana tuollaiset ovat mielestäni vain ja ainoastaan kehnoa journalismia.

    On kuitenkin tärkeää, että alan termistöstä käydään ylipäätään keskustelua. Kaikkia ei ’blogi’-sanakaan miellytä jne. Uudet sanat mukautuvat kieleen sen mukaan miten niitä käytetään, eli bloggaajat toimivat tässä suhteessa varmasti yhtenä myötävaikuttajana 🙂

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.