Mac OS X Wintelillä

HymyMac

PearPC on jo jonkin aikaa ollut jakelussa. Mutta nyt siitä on innostunut Wiredkin. Ohjelmahan on siis PC-alustalle tehty emulaattori, jolla pystyy pyörittämään Mac OS X käyttistä hyvin auttavasti.

PearPC on vasta kehitysvaiheessa 0.1, joten mitään ihmeellistä ei siltä pidä odottaa. Asentaminen kestää nopeallakin prosessorilla noin 4 tuntia ja kone pyörittää Mac OS X:ää noin 500 kertaa hitaammin kuin mihin se kykenisi kyseiselle alustalle tehdyn käyttiksen (Windows tai Linux) kanssa.

Tästäkin huolimatta mahdollisuus tutustua Macintosh maailmaan Wintel-ympäristössä näyttää herättävän ihmisissä kiinnostusta. Ja mikä ettei. Mac-emuloijat ovat saaneet uuden lelun, jonka kautta voisi vaikka päätyä ihan oikean vehkeen käyttäjäksi.

5 vastausta artikkeliin “Mac OS X Wintelillä

Kommentointi on suljettu.