CyberGRRL

Shrike ja samik ovat kummatkin huomattavan innostuneita shinyshiny.tv blogista, joka on vempaimiin erikoistunut sivu tytöille. Ja hyvähän tuo sivu on. Wiredin juttusarja japanilaisten koulutyttöjen digitaalisista vempaimista ja jotenkin niihin liittyvistä ilmiöistä on ollut suorastaan mainio sarja. Toivottavasti se jatkuu mahdollisimman pitkään.

Tässä Superchickiä elämääni odotellessa olen yrittänyt päivittää ja syventää omaa ymmärrystäni vastakkaista sukupuolta olevien lajikumppanieni sielunelämästä. Olen myös hyvin suurella mielenkiinnolla seurannut ns. grrl-kulttuurin kehittymistä.

Kun kerran pojat / äijät ovat alkaneet avaamaan selaimensa bookmarkin salaisimpia kansioita, niin tehdään itsekin samoin. Tässä ovat minun omat ”tyttölinkit”, joita tulee seurattua.

Elämme mielenkiintoisia aikoja vähän jokaisessa kulttuurin kolkassa. Odotan innolla esimerkiksi pelaamisen saavan enemmän naispuolisia osanottajia. Varsinkin hieman kypsempiä naispelaajia tarvitaan. Ei tällainen 33-vuotias äijä voi selittelemättä pelata 14-vuotiaiden tyttöjen kanssa Street Fighteria.

2 vastausta artikkeliin “CyberGRRL

  1. Tuosta pelailusta: itse ( 44v ) pelailen usein about15vee nuorten poikien kanssa Enemy Territorya. Hmmm.

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.