Säätöä

Movable Type ja serveritilani eivät näytä tulevan kovin hyvin toimeen. Tänään on ollut kaiken maailman mystisiä ongelmia. SchizoBlogin viimeisimpänä teknisenä innovaationa on tuossa oikealla oleva linkki postiin/palautelomakkeeseen. Se on vielä täysin beta-vaiheessa, joten ei ole sen ”hienommin” esillä.

2 vastausta artikkeliin “Säätöä

  1. Palautelomakkeen lopusta löytyvä tyhjennä-nappi (joka on _suurempi_ kuin lähetä nappi, ja sijaitsee vielä juurikin sillä puolella mihin sitä yleensä ensimmäisenä haroisi) on erittäin hyvä tapa varmistua siitä, että palautetta ei tule, tai jos tulee, niin mahdollisimman vähän. (Ts. Get rid of it!1)

    Tällainen pienenpieni käytettävyysvinkki vain — siltä varalta, että beta-vaiheen tarkoituksena on etsiä mahdollisia ongelmia 😉

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.