Lauantaina töissä

Lauantaina työskentely on aika skeidaa puuhaa. Varsinkin, kun ei saa mitään lisää eikä ylimääräistä vapaata. Jos en pääse tänäiltana baarin tupakansavuiseen ja meluavaan ilmapiiriin rauhoittamaan hermojani, niin minusta ei lähde kovinkaan miellyttäviä viboja ulos ensi viikolla.

10 vastausta artikkeliin “Lauantaina töissä

 1. Onneksi ensi viikolla on to vapaa (helluntai,KÄÄK!) ja keskiviikkona voi yrittää korjata baarittoman viikonlopun vahinkoa. Mä ainakin luotan siihen… ja unelmoin keskiviikosta täällä koneen ääressä istuessani.

  Tasan 12 tuntia aikaa saada Kandi valmiiksi. Niin ettei ole kuule helppoa täälläkään. Varmaan lohduttaa.

  Tykkää

 2. Eikös sulla ole ihan paprut akateemisessa opinahjossa sisällä. Siitä vaan filosofian luennoille roikkumaan. Suosittelen kyllä nopeasti kirjatentteihin siirtymistä. Sen verran paljon sontaa siellä luennoilla luennoitsijoilta välillä pääsee suusta (nimim. 8 vuotta laitoksella (siis filosofian) ollut ja saa allergisia reaktioita vieläkin).

  Tykkää

 3. Kyllä minun tietääkseni pitäisi päästä. Ainakin vielä vuonna 2001 Kauppakorkeasta oli paljon sivuaineopiskelijoita filsan laitoksella. Omituista, jos hommat ovat muuttuneet.

  Tykkää

 4. Tosta täytyykin ottaa selvää. Käyttäisinkin mielelläni Joo-ovarit Hankkenilla tai Arkkitehtien piirustuskursseilla.

  Tykkää

 5. Älkää nyt vielä masentuko, ensi torstai on helatorstai, joka ei ole sama asia kuin helluntai. Helluntaihin on vielä aikaa ja matkaa. Jotkut tosin ovat helatorstain töissä – se siitä vapaapäivästä…

  Tykkää

 6. Hyvä Marjut!! Pelastit pahalta paniikilta 🙂

  Ei näistä pyhistä tällainen postmodernin jälkeisen informaatioajan sekopää ota enää selvää. Muutenkin liian monta liikkuvaa osaa elämässä. Huh huh!!

  Tykkää

 7. Ou jees, lisää peliaikaa epätoivoisille. Ihan niinku täällä sellaisia olisi lähimaillakaan…

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.