Sony Vaio OS

EE Times kertoo Sonyn jättävän Windows XP:n pois kaikista muista paitsi Vaio PC-koneista. Kannettavien vempeleiden käyttöjärjestelmä tullaan korvaamaan Sonyn omalla alustalla. Sonyn Keiji Kumaran mukaan Microsoft on epäonnistunut pahemman kerran Windows CE:n ja .NETin kanssa. Linuxin nähdään yhtenä varteen otettavana kandidaattina Vaio koneiden käyttöjärjestelmänä joskus tulevaisuudessa.

Kannettavien laitteiden kategoriassa Sonyn pahin kilpailija, jonka päänahka halutaan lautasella on varmastin Applen iPod. Seuraavan sukupolven iPodin huhutaan pyörittävän videota.

Aloin tässä aikaani tuhlatakseni pohtimaan omaa ihanne iPodia. Haluaisin nähdä sellaisen iPodin, jossa pyörisi Mac OS X -light (sis. QuickTime, iSync-mini, iCal-mini, iBlog-mobile, Safari-mobile ja Mail). Vempaimella pääsisi Wi-Fillä verkkoon ja sillä voisi auttavasti lukea sähköposteja ja postittaa niitä. Mallia voi ottaa Playstationin ja Nintendon uusista kannettavista konsoleista.

Samoin kännykkäkameralla otetut kuvat voisi purkaa iSyncilla-minilla bluetoothilla iPodiin ja siten harjoittaa mobloginia iBlog-mobilella. Luulisi tuollaisen ”mini-Macin” tutustuttavan PC-ihmisiä paremmin Macintoshin maailmaan kuin nykyinen iPod (ei siten, että siinäkään mitään vikaa olisi).

Jäädään odottamaan tulevia aikoja …

Mun iPod

Yksi vastaus artikkeliiin “Sony Vaio OS

Kommentointi on suljettu.