Maya-astrologiaa

Yleensä en usko mihinkään astrologiseen hömppään, koska nehän muodostetaan ympäripyöreistä ”totuuksista”, joihin kuka tahansa voi ympätä itsensä. Tässä on kuitenkin jotain:

Valkoinen koira
Olet lämminsydäminen, jalomielinen ja sosiaalinen. Olethan Valkoinen Koira, Sydämen voima. Sinulla on hyvät valmiudet yhteistyöhön muiden kanssa. Koirana olet tarkkaillut läpi elämän kriittisesti auktoriteetteja. Tämä siksi, että tavoitteenasi on kasvaa itse hyväksi johtajaksi, erityisesti löytää johtajuus suhteessa omaan itseesi. Valkoisena koirana sinulla riittää myös tekemistä tunne-elämäsi kypsyttämiseen liittyvissä asioissa.

Planetaarinen
Sinua ohjaa täydellistämisen planetaarinen sointu, numero kymmenen. Tämä sointu on pitkälle eteenpäin suuntautuvien asioiden numero ja siihen liittyy voimakas pyrkimys eteenpäin. Jos elämässäsi on paljon muutosvaatimuksia, sisäiset paineesi voivat aika ajoin tuntua jopa ylipääsemättömiltä. Muista pitää elämän perusasiat kunnossa. Ole lempeä ja anteeksiantavainen itsellesi. Olemme kunakin hetkenä täydellisiä juuri sellaisina kuin mitä olemme.

Tämän päiväinen työpäivä ei välttämättä anna olettaa, että olisin hyvä yhteistyössä. Mutta siitä syytän aivan toisia yhteistyökyvyttömiä tahoja. Tavoitteenani ei ole kasvaa johtajaksi, mutta sitäkin siistimmäksi tyypiksi. Tunne-elämässä on todellakin kasvuvaraa enemmän kuin erittäin paljon.

Pyrkimys on aina eteenpäin. Tuo suunta vaan on vähän perspektiivistä riippuvainen. Toisen peruutuspeili on toisen matkustussuunta (tai jotain muuta sellaista teko-zeniläistä). Sisäiset paineet ovat välillä tuskaisen kokoisia, kun seksuaalinen turhautuminen ottaa niskalenkkiotteen elämässä. [ via Testilähde ]

3 vastausta artikkeliin “Maya-astrologiaa

  1. ”Olet sfääreissä liikkuva Punainen Taivaanvaeltaja, Avaruuden voima. Oma sisäinen maailma on sinulle välttämättömyys. Sinulla on korkeat moraaliset ja eettiset periaatteet, jotka takaavat uskollisuuden omaa itseäsi ja ihmiskuntaa kohtaan. Olet ahkera, luotettava, uskollinen, tietorikas ja monitaitoinen. Olet hyvien asioiden puolesta toimiva ristiretkeläinen, ja siksi pääset välillä törmäämään jyrkiksi kokemiisi mielipiteisiin ja asenteisiin.”

    Tämä lämmitti =)

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.