schizoblog.net

Sivut tuli siis julkaistua hieman etukäteen. Mutta minkäs sille voi, kun on kärsimätön luonne. Tiedän, että Win/IE ja Mac/IE tuottavat vielä ongelmia. Kuitenkin yritän tässä noudattaa webstandardeja mahdollisuuksien mukaan.

BTW. Sähköpostia otetaan vastaan myös osoitteessa janne[at]schizoblog.net (huomioikaa roskapostikoneiden hämäys @-merkin kohdalla).

2 vastausta artikkeliin “schizoblog.net

  1. Jaa niin, vielä sen verran että saisko näihin kommenttipopup-ikkunoihin tohon vasempaan reunaan hieman tyhjää/väliä. Nyt on ihan kiinni ikkunan raamissa.

    Tykkää

  2. Kiitti kommenteista. Yritän reagoida harkintani mukaan niihin huomenna (tai siis tänään, mutta nukutun yön jälkeen). Toivottavasti tämä alkaa toimimaan. Arkistoinnin kohdalla on hieman ongelmia – kuvat eivät näy, koska polku muuttuu.

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.