Pingis

Olenko minä ainoa, joka odottaa innolla Rockstar Gamesin Table Tennis peliä? Kaikki pelialan ihmiset näyttävät olevan hämillään tulevasta pelistä ja sen teemasta. Pingishän on hauskaa ja virtuaalipingiksellä on potentiaalia olla todella hauskaa. Onhan Grand Theft Auto -peleistä tuttu talo hieman toisissa maisemissa, mutta jotenkin tässä on saman hauskuuden makua.

table_tennis.png

4 vastausta artikkeliin “Pingis

 1. Heh, huomasin vasta nyt, että täällä ei sanota ’tiedot muistiin’ tuossa kommentointilaatikoon päällä, vaan puhutaan tyylikkäästi infosta (ja siitäkin yksikössä).

  Arjen filosofiaa.

  Tykkää

 2. PA,

  Aivan. Tässä päästäänkin erittäin luontevasti todella filosofiseen semanttiseen, ontologiseen sekä epistemologiseen kysymyksenasetteluun – Mikä on informaatioyksikkö? Mistä se koostuu? Mikä on sen pienin osa? Onko se jaollinen? Onko se eriteltävissä oleva ykseys vai epämääräisesti rajattu moneus?

  Tykkää

 3. Puha on ainut joka tuosta on jaksanut toimistolla hehkuttaa. Rockstar on suoraan tunnustanut että kyseessä on lähinnä totutteluprojekti, jolla tyypit hakevat vähän tuntumaa XO:n ominaisuuksista. Kuulemma hintakin on edullinen. Pingistä Revolle niin minuakin kiinnostaa.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.