Kun muut keinot eivät tepsi …

Xbox 360:n aloitus Japanin markkinoilla oli katastrofaalinen. Konsolit ja pelit eivät menneet kaupaksi edes puoli-ilmaiseksi. Viimeksi Xbox 360 sai Japanissa noin 160 euroa vastaavalla jenimäärällä. Ja silti konsoli ei mene kaupaksi.

Mutta aina kannattaa tarttua siihen vanhimpaan mahdolliseen koukkuun. Kun kaikki muut keinot on käyty läpi, niin estradille talutetaan nuoret ja kauniit hupakot. Xbox 360 Funtime on tilaisuus, jossa pelaajat voivat pelata kauniiden tytöntylleröiden kanssa pelejä Xbox Livessä. Jäämme odottamaan mielenkiinnolla tilaisuutta pelata Suomessa Viivi Avellania ja Karita Tuomolaa vastaan. Tai sitten tilaisuuteen saadaan vakiojäseneksi takavuosien ”eroottinen” painajainen Satu Lappi. [via Kotaku]

xbox360_pimut.jpg

2 vastausta artikkeliin “Kun muut keinot eivät tepsi …

  1. Jeah, Palpan Killi lavalle niin XO:n kakkosrundi lähtee kunnolla käyntiin! MS aikoo nyt tosissaan re-launchata* koko konsolin uusien pelien kanssa, jotta saisivat edes jotain etumatkaa PS3:een. Vaan eipä tunnu amerikanrauta enää Japanissa kelpaavan, vaikka sitä muutama vuosikymmen takaperin pudotettiin suurimpiin kaupunkeihin ihan lentokonelasteittain…

    (*Suomen kieli vajavainen on)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.