Parempia ja tehokkaampia flunssalääkkeitä … kiitos

Olen ollut reilun kuukauden sairastelukierteessä – influenssa, ripuli ja nyt sitten kunno nuha kaupan päälle. Tiedän varsin hyvin, että flunssalääkkeet eivät paranna itse sairautta, vaan lieventävät oireita. Siitäkin huolimatta suomalaisten flunssalääkkeiden lällärimäinen teho ottaa päähän (kirjaimellisesti, kun on tällä hetkellä päänsärky päällä). Ulkomailla vierailleet tuttavani ovat joskus tarjonneet minulle Advil Multi-Symptom Coldia ja olen ollut kuin taivaassa. Ibuprofeiinia, pseudoefedriiniä ja antihistamiinia samassa kapselissa. Tätä Suomenkin apteekkeihin ja, kuten muuallakin, ilman sitä reseptiä … kiitos.

advil_multi_symptom.jpg

Yksi vastaus artikkeliiin “Parempia ja tehokkaampia flunssalääkkeitä … kiitos

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.