Sala.fi

Koska sattuneesta syystä kannata ehdottomasti salarakkaita ja muuta sen sellaista, niin pitää oikein mainostaan Sala.fi palvelua. Samalla tulee autettua tuttua uuden ”bisneksen” alullepanossa. Nyt voi vaivattomasti lähettää salaisia viestejä …

3 vastausta artikkeliin “Sala.fi

  1. Kiitos pitkäjänteisestä blogikirjoittamisestasi ja mainioista merkinnöistä.

    Yksi kritiikinpoikanen minulla kuitenkin on: SchizoBlogin arkistonäkymässä ei enää voi lukea yhdellä silmäyksellä kaikkia kuukauden aikana kirjoitettuja merkintöjä, ainoastaan niiden alkulauseet. Lukemista varten jokaista merkintää on klikattava erikseen, mikä tarkoittaa, että vanhat tekstit jäävät pääsääntöisesti lukematta.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.