PSP mainokset huonossa huudossa

Sonyn imagovaikeudet näyttävät vain jatkuvan. PSP:n mainostamiseksi perustettu graffiti-kampanja on alkanut suututtamaan ”urbaaneja nomadeja” siinä määrin, että mainos graffiteja on alettu töhrimään oikein urakalla. Taas mainio osoitus siitä, että katu-uskottavuuden saavuttaminen on vaikea taitolaji. [via Kotaku]

psp_graf.jpg

Yksi vastaus artikkeliiin “PSP mainokset huonossa huudossa

  1. No, kuitenkin PSP mainittiin tuon seurauksena useissa uutisissa ja jossain blogissakin. Ja vaikka töhrykohderyhmää ei ehkä tavoiteta, valtaväestö voi alkaa sympatisoida jenginuorison anarkian uhria vaikka kuinka globaalikapitalismia edustaa (eikä ne g-artistit kuitenkaan niitä pelejä ostaisi kun varastamallakin saa…).

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.