Microsoft® Points

Koska Microsoft ei (ainakaan vielä) ole saanut omaa valtiota, niin oman valuutan yhtiö näyttää kehittäneen – Microsoft® Points. Sinänsä pitää kyllä sanoa, että ajatus on nerokas ja mitä ilmeisemmin tulee viemään pelaamista entistä addiktoivampaan ja kiinnostavampaan suuntaan. Tämä taitaa olla ensimmäinen kerta, kun olen ihan oikeasti positiivisesti innostunut Microsoftin innovaatiosta. Toistaalta, Xbox on erottautunut yhtiön tuotteista alusta asti. Xboxin markkinasivut ovat hyvä esimerkki siitä, mitä digitaalisten palveluiden ja tuotteiden kuluttaminen tulee olemaan … [ via Pelaaja-lehti]

Ja mitä tekee Sony? Yhtiö rämpii kopiosuojauksensa aiheuttaman mokailun maailmanennätyksen kanssa ja antaa potkut 10 000 työntekijälleen. Ollaanko astuttu uuteen aikakauteen, jossa markkinoiden pahuuden ruumiillistuman viittaa siirtyy Microsoftilta Sonylle? Ainakin Sony on tehnyt kaikkensa, jotta Microsoft saavuttaisi konsolisodan ensimetreillä ylivoimaisen imagovoiton. Tai sitten Sony on punonut uskomattoman ovela markkinointikampanjan … jotenkin en jaksa uskoa jälkimmäiseen.

2 vastausta artikkeliin “Microsoft® Points

  1. Tämä onkin mielenkiintoista e-raha -lainsäädännön soveltamisen kannalta, etenkin jos tulevaisuudessa järjestelmä mahdollistaa esim. hardwaren ostamisen sekä keskinäisen kaupan muiden pelaajien kanssa. Lienevät pojat huomioineet rahan palautuksiin, likviditeettisäännöksiin, minimipääomavaatimuksiin ja rahanpesun ehkäisemiseen liittyvät toimet kuten kunnon pankki ikään? Keskuspankkiirit puolestaan tulevat tuskailemaan asiaa hintavakauden säilyttämisen ja maksujärjestelmän luotettavuuden näkökulmasta. Tästäkin huolimatta, kannatan.

    Tykkää

  2. strummer,

    Se, että haittaohjelman kaltaisia ohjelmia levittää monikansallinen yritys on ISO juttu. Miten se voi oikeuttaa oman ohjelmansa levittämisen rikolliseksi luokiteltavan toiminnan sijaan? Ja mitä taas tuohon nörtti-juttuun tulee, niin et todellakaan seuraa kovin aktiivisesti mediaa. Sonyn ongelma on juuri nuo ”nörtit”, jotka jatkossa ohjaavat ihmisten kulutuskäyttäytymistä entistä enemmän … Eikä kaikki rootkit -kohusta älähtäneet ole olleet ”nörttejä”.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.